Βιογραφικό

Γεννήθηκα στη Λαμία στις 07/06/1980. Αποφοίτησα από το 3ο Λύκειο Αλίμου το 1998 με βαθμό απολυτηρίου 19,8.

Εισήχθηκα το 1999 με πανελλήνιες εξετάσεις στην Ιατρική Αθηνών από όπου και αποφοίτησα το 2005 με βαθμό πτυχίου «Λίαν Καλώς». Κατά τη διάρκεια της φοίτησής μου εργάστηκα για 3 μήνες σε Χειρουργική Κλινική στο Kantonspital Bruderholz στην Ελβετία.

Ως ιατρός υπαίθρου υπηρέτησα για 2 χρόνια στο Περιφερικό Ιατρείο Γραβιάς και στο Γενικό Νοσοκομείο Αμφίσσης από το 2005 έως το 2007.

Ως ειδικευόμενη καρδιολογίας εργάστηκα στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Αθηνών και ολοκλήρωσα την ειδικότητά μου στο Γενικό Νοσοκομείο «Ασκληπιείο Βούλας» . Παράλληλα εργάστηκα ως επιστημονικός συνεργάτης στην Β’ Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική του ΓΝΝ «Αττικόν» κατά τη διάρκεια εκπόνησης της διατριβής μου.

Είμαι διδάκτορας του Πανεπιστημίου Αθηνών με βαθμό «Άριστα» και τίτλο διατριβής: «Ηχωκαρδιογραφική μελέτη της λειτουργικότητας των αριστερών καρδιακών κοιλοτήτων με την τεχνική της διδιάστατης ιστικής παραμόρφωσης -2d strain-σε ασθενείς με ομόζυγη β-μεσογειακή αναιμία».

Είμαι μέλος της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας.

Είμαι συνεργάτης του Ιατρείου Υπέρτασης του Σισμανογλείου Νοσοκομείου.  Συνεργάζομαι με τον Όμιλο της Βιοϊατρικής στην Γλυφάδα και τη Νέα Σμύρνη.

Είμαι έγγαμη και έχω δύο παιδιά